Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hajutyö

Hajutyöskentely on oiva tapa virikkeistää koiraa ja tarjota sille tekemistä, joka on sille luontaista. Hajutyöskentelyharjoitusten kautta myös ihmisille tarjotuu mahdollisuus kurkistaa koirien maailmaan, joka jäsentyy pitkälti juuri hajujen kautta.

Tuotteita yhteensä 8 kpl
ailun_kirsu.jpg&width=280&height=500

Nose Work- alkeiskurssi

Nose Work on hurjan suosion viime vuosina saavuttanut hajutyöskentelylaji, jossa koira opetetaan etsimään ennalta määrättyjä hajuja eri ympäristöissä (ks. lajiesittely alta).
Haistelu ja nenän käyttö on koiraeläimille lajityypillistä toimintaa, josta ne myös nauttivat hurjasti. Nose Work tarjoaa mahdollisuuden..
Hinta: 140.00 €
Vaihtoehdot
alma_nose_work_4.jpg&width=280&height=500

Nose Work jatkokurssi

​Nose Work - jatkokurssi Nose Workin jatkokurssilla siirrytään kasvatetaan etsinnän kestoa ja koiran etsintämotivaatiota. Harjoitellaan etsimistä isommilta alueilta ja haasteellisemista piiloista. Vahvistetaan koiran itsenäistä työskentelyä ja mietitään ohjaamisen hyötyjä ja haittoja. Siirrymme..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
purkkirata.jpg&width=280&height=500

Hajuerottelun peruskurssi

Hajuerottelukurssilla opetellaan ns. purkkiratatekniikka, jonka avulla koira on helppo opettaa etsimään, tunnistamaan ja ilmaisemaan jokin tietty haju muiden hajujen joukosta. Ohjaaja voi valita itse kurssilla käyttämänsä hajun. Yleisiä käytettyjä hajuja ovat esimermkiksi kantarelli, tee, nose workissa..
Hinta: 110.00 €
Vaihtoehdot
ailun_kirsu.jpg&width=280&height=500

Nose Work- vakioryhmä

Tervetuloa mukaan Nose Work vakioryhmäämme! Voit liittyä ryhmäämme mikäli olet käynyt alkeiskurssin tai hankkinut vastaavat taidot muualla. Treenit järjestetään kerran viikossa sunnuntaisin.
Paitsi hallilla, treenaamme myös erilaisissa ympäristöissä, kuten kaupungilla, parkkipaikoilla, pihoilla erilaisissa..
Hinta: 21.00 € - 210.00 €
Vaihtoehdot
Nina_ja_Nita_jalki.jpg&width=280&height=500

Jälkikurssi

Jäljestäminen, kuten nenän käyttö yleensäkin, on koiralle laijityypillistä toimintaa. Tämän lisäksi jäljestäminen on myös todella hauska ja monipuolinen harrastuslaji ja se on osa esimerkiksi pelastus- ja palveluskoirien kokeita.
Kokeisiin meno ei tietenkään ole vaatimus jäljestysharrastuksen aloittamiselle..
Hinta: 195.00 €
Vaihtoehdot
maisa_luopuu.jpg&width=280&height=500

Löydä lajisi - teematunnit

Olisiko TOKO juuri teille sopiva laji? Tai miten olisi jokin hajuharrastus? Miten toko eroaa rally-tokosta? Entä millaisia nenän käyttöön liittyviä harrastuksia on edes olemassa? Olisiko minusta agilityharrastajaksi? Mistä tiedän mikä laji sopisi juuri minulle? Tai koiralleni?
Näihin ja moniin muihin..
Hinta: 22.00 € - 80.00 €
Vaihtoehdot
Luca_purkit.jpg&width=280&height=500

Nose Work viikonloppu

Opi nose workin perustaidot viikonlopun aikana tai vahvistamaan ilmaisua tai muuten vain hakemaan lisäpontta harrastukseesi!
Nose Work on hurjan suosion viime vuosina saavuttanut hajutyöskentelylaji, jossa koira opetetaan etsimään ennalta määrättyjä hajuja eri ympäristöissä (ks. lajiesittely alta)...
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
20180408_170528.jpg&width=280&height=500

Syysloman NoseWork- teematunnit

Tuskailetko ilmaisun kouluttamisen kanssa? Tai haluaisitko treenata haasteellisempia 2. luokan piiloja? Nyt on mahdollisuus keskittyä jompaan kumpaan MA 14.10. klo 18.30 ja 19.30 Ensimmäisen ryhmän kanssa saat apua ilmaisun koulutukseen tai sen vahvistamiseen.
Toisen ryhmän kanssa harjoittelemme..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot