Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentujen oppikoulu

Pentujen oppikoulusta pentu saat todella kattavat eväät sujuvaan yhteiselämään. Oppikoulu on pentukurssi, jossa olemme varanneet pidemmän ajan perustaitojen opettelemiseen ja hiomiseen. Kurssi kestää 9 viikkoa, joten aikaa on muuhunkin kuin vain asioiden pintaraapaisuun!

Samoin kuin pentukurssilla myöskään Oppikoulussa ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa sille arjessa tärkeitä asioita ja selviätte myös mahdollisista eteentulevista haasteista paremmin.

Kurssilla opitaan perustaitoja, kuten luopumista, rauhoittumista, hihnakävelyn ja luoksetulon alkeita, ja käydään läpi erilaisia arkielämän tilanteita joissa niistä on hyötyä. Opettelemme rakentamaan hoitotoimenpiteistä mukavia ja helppoja niin koiralle kuin omistajallekin ja harjoittelemme runsaasti myös ympäristön häiriöiden kanssa toimeentulemista.

Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa ja siihen kuuluu käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali ja Miten koira oppii -luento. Seuraavat luentopäivät löydät täältä.

Hinta alk.215.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Ti klo 18.30 - 19.30, 22.10 - 17.12215.00 €0 kpl
Ti klo 17.30 - 18.30, 4.2 - 31.3215.00 €4 kpl