Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Junnukurssi

Pennun kasvaessa myös koulutukselliset haasteet muuttuvat. Pentu alkaa entistä enemmän olla kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja kaikenlaiset hajut saattavat "viedä sen mennessään". Omistajasta ehkä tuntuu, että pentu on kasvaessaan unohtanut korvansa jonnekin, eikä se lenkeilläkään muista, että siellä hihnan päässä on edelleen mukana se ihminen.

Junnukurssilla keskitymme juuri näihin nuoren koiran kanssa kohtaamiimme haasteisiin. Harjoittelemme häiriönsietoa, vahvistamme koiran kykyä toimia omistajan kanssa ympäristöstä huolimatta ja tietysti kertaamme jo opittua kuten kontaktia, luoksetuloa ja hihnakävelyä. Erityishuomiota kiinnitämme tapoihin, joilla ympäristön häiriöiden kanssa tulee toimeen. 


Maltti on valttia (niin koiralla kuin omistajallakin), ja sitä harjoitellaan monenlaisten asioiden kanssa (toiset koirat, ihmiset, lelut, ruoka) ja opetellaan myös uusia asioita, kuten omalle paikalle menoa ja siellä pysymistä. 
Säiden salliessa jalkaudumme myös hallin ulkopuolelle harjoittelemaan tärkeitä taitoja "oikeassa maailmassa"!
 

Junnukurssi on suunnattu ensisijaisesti pentukurssin käyneille, mutta myös vastaavat taidot muualta hankkineet koirakot ovat lämpimästi tervetulleita. 

Peruutusehtojemme mukaisesti ajoissa ja ilmoitetuista poissaoloista voit korvata perustaitokursseilta (pentukurssit, junnukurssi, arkitottis)veloituksetta yhden poissaolokerran korvaustunnilla 4kk sisään kurssin alkamisesta.

Korvauskerta tulee varata itse ja ilmoittautuminen on sitova. Seuraavien korvaustuntien ajankohdat ja ilmoittautumiskaavakkeen löydät alla olevasta linkistä.

https://www.lohjankoirakeskus.fi/lomake.html?id=39295

Hinta alk.100.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
To klo 19.30 - 20.30, 26.3 - 16.4100.00 €0 kpl
La klo 11.00 - 12.00, 6.6 - 4.7 (HUOM! ei tuntia 20.6)100.00 €4 kpl
Su klo 15.00 - 16.00, 19.7 - 9.8100.00 €4 kpl

Suosittelemme myös

Nuuskukuutio

procyon_nuuskukuutio.jpg&width=280&height=500
Procyon Nuuskukuutio
Nuuskukuutiossa riittää tehtävää! Pakettiin kuuluu 6 levyä, 6 purkkia ja naksutin. Voit muodostaa levyistä kuution, reitin tai käyttää niitä yksin, kaksin tai miten milloinkin sopii tarkoituksiisi! Voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä..
Hinta: 38.00 €

Nuuskusuora

procyon_nuuskusuora_2.jpg&width=280&height=500
Procyon Nuuskusuora
Hajutyöskentely on parasta aktivointia koirallesi! Voit irrottaa nuuskusuoran palat helposti toisistaan ja liittää ne taas yhteen purkkiradaksi. Purkkiradalla voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä, treenata ilmaisua ja vaikka mitä..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »