Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pennut

Pennun tapakasvatus on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisin. Koska koulutus perustuu palkitsemiseen voi pentua alkaa kouluttaa jo sen ensimmäisenä päivänä uudessa kodissa. Pieni pentu oppii nopeasti ja asiat, jotka opitaan aivan pieninä rakentuvat erittäin vahvoiksi käytöksiksi.

Tuotteita yhteensä 7 kpl
jtskiunna_iso.jpg&width=280&height=500

Pennun kanssa kouluun

Seuraavat kurssit pennuille:
Pentueskari (2 - 4 kk): Ti 7.5 klo 17.30
Pentukurssi: Ti 7.5 klo 18.30
Kevät on pentujen ja onnellisten ensikohtaamisten aikaa. Pennun kotiutumisen lähestyessä ihmisten mieliin nousee kysymyksiä mm. tarvikkeiden suhteen: Löytyykö meiltä hihna, lelut ja sanomalehdet valmiina..
Pentuleikkis

Pentuleikkis

Pentuleikkikseen alle 6kk ikäiset pennut voivat tulla vapaasti leikkimään muiden pentujen kanssa. Leikkis pidetään Koirakeskuksen pienellä puolella eikä siihen tarvitse ennakkoon ilmoittautua.
Leikkiksen hinta on 5 euroa. Maksu paikan päällä joko käteisellä tai kortilla. 
Pienikokoiset pennut leikkivät..
Hinta: 5.00 €
markaunna.jpg&width=280&height=500

Eskari

Kurssi on tarkoitettu 2kk - 4kk ikäisille pikkupennuille. Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa. Koiranpentujen pääasiallinen sosiaalistuminen tapahtuu alle 4kk:n iässä. Siksi..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot
pentuailu_luoksetulo.jpg&width=280&height=500

Pentukurssi

Pentukurssilla ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
kaivaa.jpg&width=280&height=500

Junnukurssi

Pennun kasvaessa myös koulutukselliset haasteet muuttuvat. Pentu alkaa entistä enemmän olla kiinnostunut ympäröisvästä maailmasta ja kaikenlaiset hajut saattavat "viedä sen mennessään". Omistajasta ehkä tuntua, että pentu on kasvaessaan unohtanut korvansa jonnekin, eikä se lenkeilläkään muista, että..
Hinta: 100.00 €
Vaihtoehdot
20180706_135849.jpg&width=280&height=500

Helpotusta harrastuksiin - harrastuskoiran abc

Onko sinulla suunnitelmissa jokin yhteinen harrastus pentusi/nuoren koirasi kanssa? Tai haluaisitko tarjota koirallesi mahdollisimman hyvän alun erilaisia harrastuksia silmällä pitäen? Tämä kurssi sopii silloin juuri teille. Harrastuskoiralta nimittäin vaaditaan paljon muutakin taitoja, kuin vain lajissa..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
labrador-672772_1280.jpg&width=280&height=500

Pentuagility

Onko pennulla paljon energiaa ja ohjaajakin puraissut harrastuskärpänen? Juuri teille sopii varmasti pentuagikurssi, joka on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille.
Kurssilla harjoitellaan perustaitoja, joilla rakennetaan koirakon yhteistyötä. Harjoitellaan häiriöstä luopumista, erilaisia alustoja..
Hinta: 120.00 €