Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pennut

Pennun tapakasvatus on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisin. Koska koulutus perustuu palkitsemiseen voi pentua alkaa kouluttaa jo sen ensimmäisenä päivänä uudessa kodissa. Pieni pentu oppii nopeasti ja asiat, jotka opitaan aivan pieninä rakentuvat erittäin vahvoiksi käytöksiksi.

Tuotteita yhteensä 8 kpl
jtskiunna_iso.jpg&width=280&height=500

Pennun kanssa kouluun

Pennun kotiutumisen lähestyessä ihmisten mieliin nousee kysymyksiä esimerkiksi tarvikkeista. Pohditaan löytyykö meiltä hihna, lelut ja sanomalehdet valmiina vai tulisiko investoida joihinkin uusiin välineisiin? Millainen peti olisi pennulle paras? Entä millainen kuppi olisi hyvä? Mikä on tarpeellista..
leikkis.jpg&width=280&height=500

Pentuleikkis

LEIKKIKSET ALKAVAT TAAS KESKIVIIKKOISIN 3.6.2020. 
Sään salliessa ollaan ulkotarhassa! 
Poikkeuksellisesti leikkikseen voi osallistua vain 1 henkilö/talous. 
HUOM! 24.6. EI LEIKKISTÄ!
Pentuleikkikseen alle 6kk ikäiset pennut voivat tulla vapaasti leikkimään muiden pentujen kanssa. Leikkis pidetään..
Hinta: 5.00 €
markaunna.jpg&width=280&height=500

Eskari

Kurssi on tarkoitettu 2kk - 4kk ikäisille pikkupennuille. Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa. Koiranpentujen pääasiallinen sosiaalistuminen tapahtuu alle 4kk:n iässä. Siksi..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot
pentuailu_luoksetulo.jpg&width=280&height=500

Pentukurssi

Pentukurssilla ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
puppy-1903313_1920.jpg&width=280&height=500

Pentujen oppikoulu

Pentujen oppikoulusta pentu saat todella kattavat eväät sujuvaan yhteiselämään. Oppikoulu on pentukurssi, jossa olemme varanneet pidemmän ajan perustaitojen opettelemiseen ja hiomiseen. Kurssi kestää 9 viikkoa, joten aikaa on muuhunkin kuin vain asioiden pintaraapaisuun!
Samoin kuin pentukurssilla myöskään..
Hinta: 215.00 €
Vaihtoehdot
kaivaa.jpg&width=280&height=500

Junnukurssi

Pennun kasvaessa myös koulutukselliset haasteet muuttuvat. Pentu alkaa entistä enemmän olla kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja kaikenlaiset hajut saattavat "viedä sen mennessään". Omistajasta ehkä tuntuu, että pentu on kasvaessaan unohtanut korvansa jonnekin, eikä se lenkeilläkään muista, että siellä..
Hinta: 100.00 €
Vaihtoehdot
20191107_112132.jpg&width=280&height=500

Pentuagility

Onko pennulla paljon energiaa ja ohjaajakin puraissut harrastuskärpänen? Juuri teille sopii varmasti pentuagikurssi, joka on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille.
Pentuagilityssa harjoitellaan perustaitoja, joiden kautta rakentuu vahva pohja agilityharrastukselle. Lisäksi tietysti totutellaan..
Hinta: 130.00 €
Bosse_ja_Minna.jpg&width=280&height=500

Ympäristöoppia koirille ja ohjaajille

Kurssilla harjoitellaan arjen perustaitoja ja koiran kanssa toimimista erilaisissa kaupunkiympäristöissä, joissa on usein koko joukko erilaisia haastaviakin häiriöitä. Jokainen kerta on eri paikassa kuitenkin niin, että aloitetaan helpoista ja edetään yhä vaikeampiin ympäristöihin.
Opettelemme erilaisia..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot