Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kurssit ja koulutukset

Agility

Agility

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Kursseillemme ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot sekä kouluttajat. Alkeiskursseille ei ole pääsyvaatimuksia vaan kaikki tarpeellinen opetellaan ryhmässä. Halliltamme löytyy kaikki agilityssa..
Aktivointi

Aktivointi

Aktivointikurssiemme tavoitteena on lisätä koiran oma-aloitteisuutta sekä kasvattaa rohkeutta itsenäiseen ongelmanratkaisuun.
Erikoiskurssit

Erikoiskurssit

Erikoiskurssitarjonnastamme löydät kursseja erilaisten haasteiden, kuten ohitusten, rauhoittumisen, tai arkuuden kohtaamisee. Täältä löydät myös leikkimielisemmät aktivointiin ja yhdessätekemiseen suunnatut kurssit.
Hajutyö

Hajutyö

Hajutyöskentely on oiva tapa virikkeistää koiraa ja tarjota sille tekemistä, joka on sille luontaista. Hajutyöskentelyharjoitusten kautta myös ihmisille tarjotuu mahdollisuus kurkistaa koirien maailmaan, joka jäsentyy pitkälti juuri hajujen kautta.
Kausiryhmät

Kausiryhmät

Tervetuloa kausiryhmiimme harrastamaan mielestäsi lajia! Kausiryhmissä pyrimme takaamaan koulutuksen jatkuvuuden, ryhmän pysyvyyden sekä yksilöllisen ohjauksen päästäksesi asettamiisi tavoitteisiin. Tavoitteiden asettaminen on yksilöllistä eikä lajissa kilpailu ole kriteerinä ryhmään pääsyyn vaan myös..
Pennut

Pennut

Pennun tapakasvatus on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisin. Koska koulutus perustuu palkitsemiseen voi pentua alkaa kouluttaa jo sen ensimmäisenä päivänä uudessa kodissa. Pieni pentu oppii nopeasti ja asiat, jotka opitaan aivan pieninä rakentuvat erittäin vahvoiksi käytöksiksi.
Tottelevaisuus

Tottelevaisuus

Täältä löydät kurssit niin perustottelevaisuuteen (Arkitottis, Kiva Koirakansalainen, hihnakäytöskurssit) kuin eri tottelevaisuuslajien (rally-toko-, toko- ja BH.kurssit) harrastamiseen.
Luennot ja tapahtumat

Luennot ja tapahtumat

Tuotteita yhteensä 2 kpl
koirakeskus_lahjakortti.jpg&width=280&height=500

Lahjakortti

Osta itsellesi, koirallesi tai ystävälle koirineen lahjakortti! Lahjakortti toimitetaan joko PDF tiedostona tai voit noutaa sen myymälästämme tulostettuna :)

Lahjakortti käy kaikkiin palveluihimme kuten kurssit, yksityiskoulutus, kaupan tuotteet ja hallivaraus.
Hinta: 50.00 € - 150.00 €
Vaihtoehdot
alla.jpg&width=280&height=500

Yksityiskoulutus hallilla

Jos olet jo tilannut yksityiskoulutuksen, voit maksaa sen tämän sivun kautta. Huomaathan, että kotona tapahtuviin koulutuksiin lisäämme kilometrikorvaukset (0.43€/km), ja ne maksetaan joko käteisellä tai laskulla.
Hinta: 55.00 €