Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dorwest Herbs

Tuotteita yhteensä 4 kpl
rasberry_leaf.jpg&width=280&height=500

Dorwest Herbs Raspberry Leaf

Vadelmanlehtitabletit ovat vuosisatoja vanha apukeino helpompaan synnytykseen. Suositellaan käytettäväksi, jos naaraalla on ollut vaikeuksia raskauden tai synnytyksen aikana. Käytetään myös valeraskautta vastaan sekä hormonitoiminnan tasapainottamiseen. Synnytyksen helpottamiseen: Aloita käyttö 3 viikkoa..
Hinta: 14.00 €
scullcap_valerian.jpg&width=280&height=500

Dorwest Herbs Scullcap&Valerian

Vuohenjuuri valeriaanatabletit ovat perinteinen apu hermostuneille ja helposti kiihtyville eläimille. Käytetään rauhoittamaan eläimiä oudoissa tilanteissa, etenkin, kun halutaan välttää unisuutta (koiranäyttelyt). Hyödyllinen matkapahoinvoinnin ja kaatumataudin kohdalla. Erinomainen hyper-aktiivisten..
Hinta: 20.00 € - 71.00 €
Vaihtoehdot
dorwest_seaweed_powder.jpg&width=280&height=500

Dorwest Kelp Seaweed Powder

100 % merileväjauhetta. Voidaan antaa lemmikeille 8 ikäviikosta alkaen. Voidaan antaa kantaville ja imettäville nartuille. Merilevä sisältää runsaasti mineraaleja. Jauhe on kätevä ripotella ruuan päälle. Merilevä on erinomainen mineraalilähde, erikoisen tehokkaita raudan, kalkin ja jodin puute oireisiin..
Hinta: 14.00 €
mixed_vegetable.jpg&width=280&height=500

Dorwest Mixed Vegetable

Sekavihannestabletit ovat Persiljan, vesikrassin, piparjuuren, varsisellerin ja sellerinsiementen sekoitus. Sisältää runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, erikoisesti rautaa ja kalkkia. Nämä tabletit siistivät kehon kuona-aineista ja palauttavat happotasapainon. Erinomaisia rakko- ja munuaisvaivoissa..
Hinta: 14.00 €