Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

NuuskukuutioProcyon Nuuskukuutio

Nuuskukuutiossa riittää tehtävää! Pakettiin kuuluu 6 levyä, 6 purkkia ja naksutin. Voit muodostaa levyistä kuution, reitin tai käyttää niitä yksin, kaksin tai miten milloinkin sopii tarkoituksiisi! Voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä, treenata ilmaisua ja vaikka mitä muuta. Kuutio kulkee helposti mukana, joten voit harjoitella sen kanssa erilaisissa ympäristöissä. Sekä alusta että purkit on myös helppo pitää puhtaana.

Hajutehtävät aktivoivat koiraa ja ovat hauskaa yhteistä tekemistä! 

Yhden palan koko on 17cm x 17cm x 2cm.

Ethän jätä koiraasi yksin Nuuskukuution kanssa!

TILAA
Hinta:38.00 €

Suosittelemme myös

Nose Work jatkokurssi

alma_nose_work_4.jpg&width=280&height=500
​Nose Work - jatkokurssi Nose Workin jatkokurssilla siirrytään kasvatetaan etsinnän kestoa ja koiran etsintämotivaatiota. Harjoitellaan etsimistä isommilta alueilta ja haasteellisemista piiloista. Vahvistetaan koiran itsenäistä työskentelyä ja mietitään ohjaamisen hyötyjä ja haittoja. Siirrymme..
Hinta: 120.00 €

Nuuskusuora

procyon_nuuskusuora_2.jpg&width=280&height=500
Procyon Nuuskusuora
Hajutyöskentely on parasta aktivointia koirallesi! Voit irrottaa nuuskusuoran palat helposti toisistaan ja liittää ne taas yhteen purkkiradaksi. Purkkiradalla voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä, treenata ilmaisua ja vaikka mitä..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »