Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kouluttaja: Nina Karhunen

Kuvateksti

Eläinkouluttajan perustutkinto

Olen Nina, Nummelalainen koiraharrastaja, joka päätti tehdä rakkaasta harrastuksesta ammatin. Kiinnostus eläinten kouluttamiseen syntyi ensimmäisen koirani myötä pentukurssilla. Huomasin, että kouluttaminen on erittäin hauskaa, sekä omistajan, että koiran näkökulmasta. Sujuva arki koiran kanssa tuntui myös tärkeältä.

Olen itsekin joutunut turvautumaan ammattilaisen apuun ikävän hihnakäytöksen takia. Silloin ymmärsin, että huonokin käytös on käytös, joka on muokattavissa.

Eläinkouluttajan perustutkinnon suoritin Suomen eläinkoulutuskeskus Oy:n ammattitaitoisessa opissa ja opintoni tulevat jatkumaan kohti eläintenkouluttajan ammattitutkintoa.

Koulutusalueeni on Vihti,Karkkila, Lohja, Kirkkonummi ja Espoo.

KOIRAN KOULUTTAMINEN - helppo ja mukava arki

Koen valtavaa tarvetta auttaa ihmisiä perehtymään koulutuksen saloihin ja ennen kaikkea koiria saamaan itsellensä valveutuneet ja osaavat omistajat. Kun koiranohjaajalla on kouluttamisen periaatteet hallussa, yhteiselo koiran kanssa on helppoa ja mukavaa. Toisen lajin edustajan kanssa haasteita tulee aina vastaan, mutta kun ymmärtää koiran käyttäytymistä, ongelmat ovat helpommin ratkaistavissa.

OMAT KOIRANI 
- agilitya, tottelevaisuutta ja temppuja

Perheessäni hännänheiluttajia on kaksi: pitkäkarvaiset colliet Ava ja Kira. Avan kanssa kilpailen agilityssa ja Kiraa koulutan lajiin parhaillaan. Arjessa treenaillaan paljon tottelevaisuutta ja temppuja.