Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

KOIRAHIERONTA - Helena Sarkola-Cordeiro

Kuvateksti

HUOM! Helena on toistaiseksi sairaslomalla, joten aikoja ei voi varata. Koirahieroja Helena Sarkola-Cordeiro hieroo koiria hallillamme sunnuntaisin. 

HINTA: 45€ / koira (n. 1 tunti)
Voit varata aikasi täältä
Olen aloittanut koirahieronnan opiskelun n 10 vuotta sitten ja hieronut koiria siitä lähtien. Syventäviä opintoja olen viimeksi suorittanut 2017.  Kotoa löytyy pari labradorinnoutajaa sekä australianpaimenkoira, joiden kanssa on tullut harrastettua monia eri lajeja. Eniten rakastan metsässä ja pelloilla liikkumista koirieni kanssa.

Miksi koiraa hierotaan?
Useimmat koirat pitävät hieronnasta ja hieronta sopii yleensä kaikille koirille. Hieronnalla vaikutetaan aineenvaihduntaan, jossa nestekierto vilkastuu, lihakset lämpenevät ja venyvät.  Hoidossa jännittynyt lihas rentoutuu, endorfiineja vapautuu mikä puolestaan vähentää kivun tunnetta sekä lihaskireyksiä. Tämän seurauksena koiran liikkuminen on rennompaa, lihakset ovat elastisempia ja kuona-aineiden poistuminen nopeutuu vilkastuneen verenkierron ansiosta.

Milloin koiralle ei voida antaa hierontaa
Hierontaa ei suositella kun
  • koiralla on kasvainsairaus
  • koiralla on akuutti haava vamma, luunmurtuma tai jokin tulehdus
  • kun koiralla on lihasrevähdys
  • kun koiralla on sydänsairaus
  • narttukoiralla on juoksu, se on tiineenä eikä heti synnytyksen jälkeen

Ajan voi peruuttaa ilman lisäkustannuksia 24 h ennen sovittua aikaa. Sen jälkeen perutuista ajoista perin hierontahinnan.