Tea Koski-Niemi
Eläintenkouluttaja (AT)


Hei kaikki, olen Tea Lohjalta. Olen viettänyt eläinten parissa koko pienen ikäni ja kokemusta löytyy jyrsiöistä, erilaisista linnuista, lampaista, vuohista, hevosista ja tietenkin koirista ja kissoista. Itselläni on ollut marsuja ja gerbiilejä, kissoja, koiria ja hevosia. Tällä hetkellä kotona löytyy kaksi kissaa ja kaksi amstaffia Myy ja Macho (s.2021 & s.2022).

Myyn ja Machon kanssa käydään näyttelyissä ja tokon alkeita on myös molempien kanssa tehty. Näitä toivon mukaan jatketaan tässä tulevaisuudessa ja otetaan mukaan myös ralli-toko. Tarkoitus olisi jossain tulevaisuudessa käydä tokon ja ralli-tokon kisoissa, mutta sinne taitaa olla vielä matkaa.

Olen käynyt Nummelan Luksian Eläintenhoidon Ammattitutkinnon ja sieltä valmistunut eläintenkouluttajaksi (AT) tammikuussa 2020. Koulukaverina minulla oli opaskoirapentu Benny, joka myöhemmin päätti ettei hänestä opasta tule vaan hän halusi jäädä kotiin harrastekoiraksi. Valitettavasti jouduin sanomaan hyvästit Bennylle tammikuussa 2022.

Hevoshommia olen tehnyt työkseni ennen eläintenkouluttajakoulutuksen aloittamista ja vähän sen jälkeenkin. Helmikuussa 2021 minulle kävi hevosen kanssa tapaturma jonka jälkeen hevoshommat ovat vähentyneet. Olen ollut töissä myös eläinpihalla jossa pääsin hoitamaan erilaisia eläimiä ja ollut mukana lapsi-  ja eläin leireillä ohjaajana.

Koirien kanssa työskentely on parasta hommaa! Niiden kanssa aina oppii uutta ja tekeminen on aina iloista ja hauskaa. Tavoitteenani on itseni kehittäminen kouluttajana erilaisten kurssien ja luentojen kautta ja tietenkin oppia vanhemmilta kouluttajilta uusia asioita, joita voin hyödyntää omassa kouluttamisessa ja opettamisessa.

Toivottavasti nähdään Lohjan Koirakeskuksella! 
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.