TOKOalkeet   

TOKO on koiraharrastuslaji, jossa harjoitellaan tottelevaisuuskokeen sääntöjen mukaan erilaisia liikeitä. Toko on siis säänntelty koiraurheilulaji, eikä tarkoita samaa kuin arjen tottelevaisuuteen liittyvien asioiden .koulutus.  Arkitottelevaisuutta olet tervetullut treenaamaan Perhekoiran perustaidot, Kiva Koirakansalainen tai Arkitottis -kursseille.

Toko on mukava harrastus, jonka ei maineestaan huolimatta tarvitse olla ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista vaan joka on parhaimmillaan iloista ja rentoa yhdessä tekemistä.  Viiden kerran alkeiskurssilla tutustumme tokoon lajina, aloitamme ALOkasluokan liikkeiden, kuten perusasennon ja seuruun, kaukokäskyjen, paikallaolon ja luoksetulon alkeiden opettelun.

Lisäksi kehitämme koiran oppimistaitoja ja kouluttajan koulutustaitoja, alamme luoda palkkaukseen ja harjoitteluun liittyviä rutiineita, suunnittelemme treenirutiineita ja tätä kautta luomme pohjaa harrastuksen jatkamiseen 

  • Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.  
  • Kesto: 5 viikkoa
  • Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.

tammikuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.