Pentukurssi   

Pentukurssilla ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa sille arjessa tärkeitä asioita ja selviätte myös mahdollisista eteen tulevista haasteista paremmin.
Kurssilla opitaan perustaitoja, kuten luopumista, rauhoittumista, hihnakävelyn ja luoksetulon alkeita, ja käydään läpi erilaisia arkielämän tilanteita joissa niistä on hyötyä.

Kurssiin kuuluu myös Miten koira oppii? - verkkoluento sekä kattava kirjallinen ohjemateriaali, josta löydät myös video-ohjeet kurssin harjoituksiin.

Materiaalien avulla harjoittelu onnistuu myös kotona niin kurssin aikana kuin sen jälkeenkin! 

  • Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali videoineen sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.  
  • Kesto: 5 viikkoa

Kurssilla opetettavia asioita tulee harjoitella myös kotona. Tervetuloa mukaan!

Alle 4 kuukauden ikäisille pennuille suosittelemme Eskaria. Jos taas haluat kunnolla aikaa perehtyä perusasioiden kouluttamiseen, löytyy meiltä myös Pentujen oppikoulu, joka kestää 9 viikkoa, joten asioihin ehditään syventyä todella huolellisesti. 

Pentukurssilta saat hyvä pohjataidot arjen sujuvaan rakentamiseen. Se ei kuitenkaan ole koulutuksen loppu ja koulutusta kannattaakin ajatella koiran elämän kestävänä yhteisen sävelen, kommunikaatiotaitojen ja ymmärryksen kasvattamisen polkuna. Pentukurssilta voitkin jatkaa suoraan Pentujatkoon, jossa lähdemme syventämään ja monipuolistamaan pentukurssilla opittuja taitoja. Käytännössä harjoittelemme tärkeitä käytöksiä vaativampien  häiriöiden läsnä ollessa ja pyrimme rakentamaan niistä niin sujuvia, että ne onnistuvat myös arjen monenlaisissa tilanteissa (eikä vain kotona). 

Peruutusehtojemme mukaisesti perustaitokursseillamme (pentukurssit, junnukurssi, perhekoiran perustaidot) voit korvata ajoissa ilmoitetuista poissaoloista veloituksetta yhden poissaolokerran korvaustunnilla 4kk sisään kurssin alkamisesta. Korvauskerta tulee varata itse ja ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua korvaustunnille TÄÄLTÄ 

maaliskuu
huhtikuu