Löydä lajisi - teematunnit   
Olisiko TOKO juuri teille sopiva laji? Tai miten olisi jokin hajuharrastus? Miten toko eroaa rally-tokosta? Entä millaisia nenän käyttöön liittyviä harrastuksia on edes olemassa? Olisiko minusta agilityharrastajaksi? Mistä tiedän mikä laji sopisi juuri minulle? Tai koiralleni?
Näihin ja moniin muihin koiraharrastuksiin liittyviin kysymyksiin löytyy näiltä tunneilta. Voit ostaa yhden kerran juuri sinua kiinnostavan lajin tutustumistunnille!

Helmikuun tutustumistunnilla aiheena koiratanssi (freestyle)! 

Koiratanssi on iloista tekemistä, jossa korostuu koiran ja ohjaajan yhteistyö. Koiratanssissa yhdistyy liike, temppuilu, musiikki ja hauskanpito. Älä pelästy, tällä tunnilla sinun ei tarvitse osata tanssia, riittää, että haluat pitää hauskaa yhdessä koirasi kanssa. Koiratanssissa vain mielikuvitus on rajana.
Katso täältä Karitan tekemä koirantanssin esittelyvideo (https://youtu.be/Lv5b8XvPBj8)

Kaikki liikkeet suunnitellaan niin, että ne ovat turvallisia koiralle. Jos sinulla on esim. pentukoira tai koirallasi liikerajoituksia, kerrothan siitä kouluttajalle.

Mikäli haluat etukäteen hieman tutustua lajiin, netistä löydät tietoa esim. Tahtitassujen sivuilta, ja myös Youtubesta voit etsiä videoita. Varaa mukaan koirallesi paljon herkkuja ja naksutin, jos sellaista tahdot käyttää.

Mitään ennakkotietoja ei vaadita, vaan tunnit on nimenomaan suunnattu niille joilla on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia!

kesäkuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.