Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Metsärinteen Aasit

 

Lähellä sydäntäni on myös aasien kasvatus sekä koulutus. Aaseja on mahdollista vuokrata tapahtumiin, tulla luokseni kokeilemaan aasiratsastusta, varata Apachelta oripalveluita, varailla mahdollisia varsoja tai muuten vain tiedustella aasien hoidosta!

 

pinja_colada.jpgpinja_colada2.jpg

 

Pinja Colada

Pinja on ensimmäinen aasini joka saapui luokseni varsana 1997. Pinja on syntynyt kesällä 2005 ja on peräisin Kuurilan kartanosta.

Pinja on jo saattanut tulla monelle tutuksi ELMA- messuilla, joilla olemme edustaneet muutamana vuotena taikka muista lukuisista tapahtumista joihin olemme osallistuneet.

Pinja on luotettava ratsu, jolle maastoilu on suuri nautinto. Rauhallinen köpöttely pitkin metsäpolkuja taikka reippaampikin vauhti luonnistuvat tältä pitkäkorvalta.

Pinja on vuokrattavissa tapahtumiin soittamalla Susannalle 050-4907892 taikka sähköpostilla susanna@hauhelp.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamertons Apacheaapo_laitumella_vol2.jpg

Eli tuttavallisemmin Aapo, on suomen ensimmäinen Mammuttiaasi ja on peräisin Englannista. Aapo on ori joka on syntynyt vuoden 2009 loppupuolella.

Aapon säkäkorkeus on tällä hetkellä 145cm mutta hänestä odotetaan kasvavan n. 160cm korkea komistus.

Myös Aapo on kokenut edustaja messuilla ja omaakin oikein mukavan luonteen.

Aapo on varattavissa aasi- sekä hevostammoille ottamalla yhteyttä Susannaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Judy of Vale Farm

Judy on keväällä 2005 syntynyt mammuttitamma joka on peräisin USA:sta, Texasista. Judylla on tällä hetkellä säkää 157cm mutta hänen odotetaan kasvavan vielä muutaman sentin.

judy_2.jpg