Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |
zarasopo.jpg

Tervetuloa kausiryhmiimme harrastamaan mielestäsi lajia!

Kausiryhmissä pyrimme takaamaan koulutuksen jatkuvuuden, ryhmän pysyvyyden sekä yksilöllisen ohjauksen, jotta pääset paremmin asettamiisi tavoitteisiin. Kausiryhmissä harrastettaessa ohjaaja näkee koirakon edistymistä pidemmällä aikavälillä ja pystyy näin valitsemaan entistä paremmin kullekin koirakolle sopivat harjoitukset.

Tavoitteiden asettaminen on kuitenkin yksilöllistä eikä kilpailu ole missään lajissa kriteerinä ryhmään pääsyyn vaan myös harrastamisen ilo on sopiva tavoite. 

Ryhmät on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat jo käyneet kyseisen lajin peruskurssin. Voit valita joko 10 kerran tai 5 kerran paketin.

Agility - kausiryhmä voit valita 10 kertaa tai 5 kerran jaksot. Kausiryhmiä on viisi: perjantaisin klo 17-18, 19-20 ja klo 20-21, maanantaisin klo 18-19 ja 19-20 

Ryhmään voivat tulla koirakot, joilla on takanaan vähintään yhden kurssin verran agilityharrastusta. 

Kouluttajana Nina Karhunen

Nose Work  -kausiryhmä  on tarkoitettu Nose Workin alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot muuten hankkineille koirakoille. 
Paitsi hallilla, treenaamme myös erilaisissa ympäristöissä, kuten kaupungilla, parkkipaikoilla, pihoilla erilaisissa kaupoissa jne. Tästä syystä treenien alkuaika saattaa vaihdella klo 12 ja 19 välillä. Ryhmällä on oma facebook -ryhmä, jossa sovimme treenipaikoista ja ajoista. Kun ostat treenikertoja, lähetämme sinulle kutsun ryhmään. Jos et käytä facebookia, treeneistä informoidaan myös whatsapissa.
Rally-tokon kausiryhmiä on kahta tasoa ALO/AVO ja VOI/MES Voit tulla mukaan ALO/AVO kausiryhmään alkeiskurssin käytyäsi tai jos jo osaat rallytokon perusasiat. Koirakot treenaavat enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Voit siis tulla harrastamaan ihan omaksi ja koirasi iloksi mutta myös kisaaminen mielessä.

ALO/AVO

Ke 17.30 - 18.30 (Sanna) täynnä

Ke 18.30 - 19.30 (Sanna) täynnä

Su 14.00 - 15.00 (Susanna) täynnä

VOI/MES

Ma 18.00 - 19.00 (Sanna) täynnä

Su 11.00 - 12.00 (Sanna) 1 paikka

 

Toko kausiryhmä

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on mukava harrastus, jonka ei maineestaan huolimatta tarvitse olla ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista vaan joka on parhaimmillaan iloista ja rentoa yhdessä tekemistä.

TOKOn ALO/AVO tasoisia kausiryhmiä on neljä:

Ma klo 17.00 (Sanna)

Ke klo 19.30 (Sanna) 

La klo 16.00 (Nina S)

Su klo 12.00 (Sanna)